Som el DIGIFAB, el Centre on es reuneix el coneixement en les noves tecnologies 4.0 i des d'on impulsem la innovació, el talent creatiu i la projecció de la Fabricació Digital i la Impressió 3D de Catalunya al món. 

El DIGIFAB  s'origina motivat per l'interès de diferents entitats i professionals de l'àmbit tecnològic amb l'objectiu de promoure el creixement i la transferència del coneixement al voltant de les tecnologies de Fabricació Digital. 

Difondre i fomentar totes aquelles iniciatives, activitats i projectes recerca que es desenvolupen al llarg del territòri Català en relació a aquesta mena de tecnologies tot i integrant sempre els més novedosos avenços tecnològics que permetin seguir sent pioners en tot l'àmbit de la industria 4.0. 

--

Al llarg del territòri es realitzen una gran quatitat d'innovacions i avenços al voltant de la transformació digital en els diferents àmbits indústrials. Des de les petites i mitjanes empreses, les grans multinacionals establertes al territòri o tots aquells nous models de negoci que incorporen les tecnologies de Fabricació Digital i Fabricació Additiva (Impressió 3D) en el sí del seu model productiu, són un motor de d'evolució i transformació de la indústria catalana cap al nou paradigma indústrial del segle XXI, l'anomenada "4a Revolució Indústrial". 

Les tecnologies de Fabricació Digital no nomès signifiquen el futur indústrial del proper segle al nostre païs, sinó que també lideren innovacions, millora de processos i tota una extensa sèrie de beneficis en aplicacions als àmbits de la medicina, l'enginyeria, l'arquitectura o el disseny entre altres.

Catalunya es posiciona com un dels territòris liders a nivell mundial pel que fa al foment de les tecnologies de Fabricació Digital i Impressió 3D. La missió del DIGIFAB és la d'oferir un espai de trobada en el que col·laborar i co-participar en projectes, recerques, innovacions entre qualsevol empresa, entitat o professional motivat a promoure l'adopció i foment de les tecnologies de Fabricació Digital en els diferents àmbits indústrials i professionals al notre païs, per a seguir fomentant Catalunya territòri líder de la 4a revolució industrial.

--

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per explorar vies de desenvolupament en comú!

ORGANITZEN I PARTICIPEN: 

Using Format